0370 65 77 13 amer@redlab.nu

RedLab 4D

En förkortning för fyrdimensionell, är det rumsperspektiv där längd, bredd, djup och fjärde dimensionen uppfattas. Inom. Enligt relativitetsteorin räknas dock även tid som en dimension. I så fall blir den fjärde dimensionen tid och sådan 4D kallas för rumtid.

RedLab 4D är det redovisningsperspektiv där bokföring, bokslut och deklaration uppfattas. Den fjärde dimensionen blir rumtid för personligt möte med kunden.

Tänk dig att det finns en bank som varje morgon sätter in 86 400 sekunder på ditt tidskonto. Varje natt försvinner all den tid du inte utnyttjat. Ingenting blir överfört till nästa dag och du kan aldrig använda något i förskott. Varenda dag startas ett nytt konto för dig. Varenda natt försvinner obrukad tid. Tiden går. Tänk nu om att förbruka dagens insättning väl. Tiden är det mest värdelösa och billigaste för de okunnige, och mest värdefulla och dyrbara för dem med förstånd.

RedLab 4D hjälper dig att ta över makten över tiden. Konsten är att inte spara på tiden utan att vårda och vidareutveckla sin vardag.

Nedanstående beskrivning cirkulerar flitigt på Internet. Ursprunget kommer från Dalai Lama och heter i original ”The Paradox of Our Age”. Den återges här fritt nedkortad:

I vår tid:

Z

…har vi bredare vägar, men smalare perspektiv

Z

…har vi större och finare hem, men mindre tid till varandra

Z

…spenderar vi mer pengar, men njuter mindre

Z

…har vi mer kunskap, men visar mindre omdöme

Z

…har vi erövrat yttre rymden, men når inte vårt eget inre