0370 65 77 13 amer@redlab.nu

RedLab All Inclusive

Jag har sett hur timpriserna i branschen gradvis gått ner, på grund av hårdare konkurrens. Samtidigt behövdes plötsligt dubbelt som många timmar för samma arbete. Sedan har man börjat erbjuda fasta priser. Fast pris är väl fast, eller? Jag har sett att fasta priser oförklarligt varierar mellan olika år. Priserna varierar dock, fast- det blir dyrare och dyrare år efter år.

En kund berättade:” Jag hade alltid ont i magen innan brevet från min redovisningsbyrå öppnas. Sedan blev jag faktiskt lite nyfiken på vad har de hittat på denna gång.”

Mina kunder ska inte ha ont i magen.

Jag introducerar därför anti-ont-i-magen koncept:

RedLab AB – ALL INCLUSIVE!

All inclusive pris är pris där allt är inkluderat. Skeptiker kommer direkt att säga ungefär samma som jag sagt om fasta priser: det kan förekomma olika definitioner på vad ”allt” innebär.

Vi reder därför ut begreppet direkt:
ALLT betyder allt inom redovisning:

Z

Löpande bokföring

Z

Bokslut, årsredovisning

Z

Deklarationer

Z

Kontrolluppgifter

Z

Kontakter med Skatteverket och andra myndigheter

Z

Rådgivning

Z

Telefonsamtal

Z

Besök

Jag tar gärna besök, går gärna på besök, pratar om allt möjligt och lyssnar. Kunderna är aldrig en störande del av ett arbete. De är skälet till att jag har ETT.

Pris på redovisning!

Hej,

jag har ett nystartat företag och har anlitat en kvinna att sköta alla mina papper, hon är inte revisor men vet vad hon gör.

Mitt företag är i VÄLDIGT liten skala, denna månad har jag kanske 3 kvitton att bokföra, alla utgifter. (Bläck till skrivaren, registrering av hemsida och en liten beställning)

Hon vill ha 400 kr/h + moms och räknar med att sitta med mina papper 4h (!) i månaden. Gör hon det måste jag betala 2000 kr i månaden till henne, vilket inte är något alternativ. Det kan väl absolut inte ta 4 h att göra detta?

Tacksam för svar.